Reizen Suffis

Wij hebben als familiebedrijf jarenlange ervaring in reizen met autocars, auto, trein, cruises of vliegreizen. En we hebben hierbij steeds aandacht voor alle details. We bieden een persoonlijke behandeling voor, tijdens en na de reis, en we werken met Nederlandstalige reisleiders met heel veel vakkennis.

We verzorgen meer dan honderd verschillende reizen waarbij we in talrijke gemeentes centrale opstapplaatsen voorzien. Vertrek je op vakantie met Reizen Suffis? Dan krijg je een correcte service aan een correcte prijs, een kwalitatief programma en mooie hotels.

koffers

Een volledig team staat voor u klaar

Omdat uw vakantie u nauw aan het hart ligt, zorgen wij voor de beste service. Een volledig team van ervaren chauffeurs staat voor u klaar. Rijvaardigheid, vriendelijkheid, wegenkennis... dit zijn nog maar enkele van hun kwaliteiten.

Maar ook reisleiders en bediendes staan u graag te woord. Voor alle inlichtingen of advies kunt u altijd bij hen terecht. Ook zij beschikken over heel wat ervaring en grondige vakkennis.

Groepsreizen à-la-carte

Bent u ook op zoek naar een onvergetelijk reis met uw vereniging, school of bedrijf? Een dagreis of een meerdaagse reis? Eerder een samengesteld programma of toch liever een à-la-carte programma? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Graag helpen wij u bij het organiseren en uitwerken van uw reis, zowel voor het vervoer als voor andere diensten, zoals hotelaccomodatie, restaurants, musea, reisleiders,...

Contacteer ons en ons team zal u persoonlijk en vakkundig adviseren.

Onze bussen

Om op een ontspannende manier te kunnen genieten van uw vakantie beschikken wij over luxevoertuigen uitgerust met bar, toilet, DVD, mp3-speler, telefoon en airconditioning. Onze bussen zijn niet alleen veilig en comfortabel maar ook voorzien van de nieuwste technische snufjes. Dankzij de luchtvering wordt het een plezier om met de bus op reis te gaan.

Vele reizen naar onze bestemmingen worden overdag afgelegd. Daarentegen hebben we ook onze nachtpendels. Maar door onze comfortabele relaxzetels en handige voetsteuntjes wordt het geen probleem om wat te slapen.

suffis-bus
suffis-bus

Cafetaria

In ons kantoor wordt u warm onthaald zowel tijdens de reservatie als vóór de afreis. Vooraleer u vertrekt met één van onze luxeautocars kunt u kennismaken met reisgezellen in onze cafetaria. Hier heeft u de mogelijkheid om reisbrochures door te nemen, om wat te wachten of om te genieten van een consumptie.

Ook vrienden of familie zijn hier welkom. Zij kunnen u uitwuiven of u komen ophalen bij uw terugkomst.

Cadeaubon!

Laat vrienden en familie genieten van een vakantie of citytrip en schenk ze een cadeaubon ter waarde van een zelf te kiezen bedrag. Kom langs in ons kantoor voor de bon.

suffis-bus

Verzekering

Wij bieden de mogelijkheid om een verzekering te nemen. Wij werken al jaren samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Assistance en zijn er uiterst tevreden over. De annulatie- en bijstandsverzekering (Exclusive) dekt ook de voorafbestaande ziektes zonder vrijstelling!

Annulatie: 5,5% op de totale som met een minimum van €25
Exclusive: 6,5 % op de totale som met een minimum van €25

Polisvoorwaarden liggen ter inzage in ons reisbureau.
Bij deze verzekering is er geen franchise.

Allianz Assistance

Businesstrip of vakantie? Aan elke reis zit een onbekend kantje. Om haar klanten zo goed mogelijk te beschermen staat de wereldwijd Nr 1 in reis- en bijstandsverzekering hen bij, van boeking tot thuiskomst.

Annuleringsverzekering, medische bijstand, medische kosten, bagageverzekering, ... Allianz Assistance en haar 400 000 dienstverleners staan samen klaar voor hun klanten. Zo komen die alleen maar met mooie herinneringen naar huis.