André Rieu

Sportpaleis Antwerpen vanaf 1 dag Bekijk prijzen
vanaf € 98

“Ik vind het geweldig om volgend jaar weer op te treden in Amsterdam en Antwerpen. De Nieuwjaars-

concerten zijn altijd heel bijzonder vanwege de feestelijke sfeer. Ik kan geen betere manier bedenken om mijn nieuwe wereld-tournee te beginnen en het nieuwe jaar in te luiden dan met mijn geliefde fans in Nederland en België!”, zegt André Rieu.

Zijn duizenden fans kunnen uitkijken naar een geweldige, romantische en magische avond vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera’s. En natuurlijk worden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten. Wals bijvoorbeeld mee op ‘An der schönen blauen Donau’. Er is toch geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden? Op het podium zal André Rieu worden vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor.

André Rieu gaat op tournee door Portugal, daarna treedt hij in de periode van april tot juni op in Oost- en Noord-Europa. In juli keert André terug naar zijn geliefde Vrijthof voor twaalf openluchtconcerten waar 100.000 mensen van over de hele wereld op afkomen. In september treedt André Rieu voor het eerst op in Colombia. Zijn gloed-nieuwe dvd ‘Love in Maastricht’, met een opname van de magische openluchtconcerten op het Vrijthof uit 2018, is onlangs verschenen. Deze dvd is verkrijgbaar in de winkel en online.

Vertrekdatum:

Prijs    
8 januari 2023 1 dag
Prijs € 98,00
Boeking na 28/03/22