André Hazes

Beleef de avond van je leven!! vanaf 1 dag Bekijk prijzen
vanaf € 74

André Hazes wordt door België omarmd. Wanneer ‘Leef’ klinkt, wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom terug op 13 november 2021 feesten in de Lotto Arena! Beleef samen met vrienden, familie, collega’s een onvergetelijke avond uit!Vlaanderen leerde Andre kennen in de Hasseltse Ethias Arena, tijdens Het Schlagerfestival zes jaar geleden. Daar legde hij ook de basis voor zijn vriendschap met Christoff, die zich later vertaalde in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’. 

André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’ de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. André is ook vaste artiest bij de concertreeksen ‘Holland Zingt Hazes’ en die doortochten gaven hem meteen het nodige vertrouwen voor zijn twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live in Amsterdam. Deze waren begin januari 2017 in een mum van tijd uitverkocht. In oktober 2017 volgden twee nog grootser opgezette concerten in Rotterdam Ahoy en ook die shows zaten bomvol. In 2018 stond André maar liefst drie keer in Rotterdam Ahoy. André speelde in 2019 inmiddels ook drie keer Ahoy vol! Op naar 2020 waar dit nogmaals zal gebeuren.In 2018 stond André in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. Einde 2019 speelde hij een uitverkochte theatertour met volle zalen in Gent, Roeselare, Brussel, Oostende en Hasselt. In 2020 beloofde de absolute nr. 1 terug te komen naar de Lotto Arena, maar door covid-19 kon dit optreden helaas niet doorgaan en werden de concerten verplaatst naar november 2021. 

Het is nu al uitkijken naar einde 2021, wanneer deze uitzonderlijke artiest met een even uitzonderlijke productie terug naar Vlaanderen komt met DE AVOND VAN JE LEVEN!

Vertrekdatum:

Prijs    
13 november 2021 1 dag
Prijs € 74,00
Boeking na 17 feb.