Skivakantie Morzine

(paasverlof) vanaf 9 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 1.159
Morzine, halverwege tussen de Mont-Blanc en met Meer van Genève, heeft een mooie ligging in de Alpen, tussen Berg en dal. Het charmante dorp dat niets van zijn Savooiaardse karakter verloren heeft, maakt deel uit van het 'Les Portes du Soleil'-skigebied.

INFO

Recht voor het hotel vind je de skiliften en in de onmiddellijke omgeving ook skiwinkels, leuke restaurants en een opvallend goeie après-ski. Morzine, met zijn sfeervolle uitstraling heeft voor elk wat wils, voor families, die-hard wintersporters en après-skiërs, maar ook de wandelaars en langlaufers kunnen hier tenvolle genieten. Aarzel niet en schrijf nu in!


Letterlijk grenzeloos skiplezier wacht op de wintersporter in het skigebied Portes du Soleil. Doordat het twee ruime skigebieden van het Franse departement Haute Savoie en de Zwitserse kanton Wallis verbindt, staat hier voor de skiërs het grootste aaneengesloten ski -gebied ter wereld ter beschikking. Tussen 950m en 2450m hoogte hebben daarom de hellingen van Portes du Soleil ook niet minder dan 650 kilometer perfect geprepareerde pistes te bieden. 

Geen datums beschikbaar