Keulen & Maastricht

vanaf 2 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 149
Ons aanbod kerstshoppings voor een dag is sowieso al erg uitgebreid. Maar wilt u er een weekendje van maken, natuurlijk kan dat ook! We rijden eerst naar één van de bekendste kerstmarkten van Duitsland: Keulen. Op meerdere pleinen vind je de leukste kraampjes met heerlijke lekkernijen en ideetjes voor een lekker kerstmenu thuis. Maastricht is zeker ook een ontdekking waard: een mooie kerstmarkt op het Vrijthof, heerlijke terrasjes, prachtige winkelcentra…

Programma

DAG 1

Via de autosnelwegen rijden we naar hét land van de kerstshoppings: Duitsland. We komen aan in Keulen, wanneer alle kerstmarkten open gaan. Die bevinden zich op meerdere pleinen rond de beroemde dom, ongetwijfeld één van de bekendste en mooiste kerken van Duitsland. Onderweg krijgt u de nodige uitleg, en een overzicht van de ver-schillende markten. Eenmaal ter plaatse is het genieten: een Glühwein, een Schnaps van appels, peren, pruimen of kersen, of misschien verkiest u een glaasje Sekt, de bekende mousserende wijn? Na een heerlijk hapje en  ongetwij-feld flink wat inkopen stappen we terug op de autocar richting ons hotel.

DAG 2

Ook vandaag wordt het puur genieten! Maastricht is een wondermooie stad aan de voet van de Sint-Pietersberg. De belangrijkste plaats is het Vrijthof, waar er een heel charmante kerstmarkt is. Maar ook in de straten rondom vindt u heel wat aardige boetiekjes, bars, restaurantjes en mooie winkelcentra. Warm u gezellig op op één van de vele verwarmde terrasjes aan het Vrijthof, wandel langs de Maas, stap naar de markt met het imposante stadhuis, of slenter langs de Stokstraat om iets te drinken in het kleinste café van Nederland.... Op de tonen van André Rieu walsen we terug naar huis. 

Geen datums beschikbaar