Cabo Verde - Sal

zonzekere vakantie vanaf 8 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 956
Cabo Verde, de eilandengroep gelegen voor de West-Afrikaanse kust, is de ideale uitvalbasis voor een tropische vakantie! En dit op slechts 6 uur vliegen vanuit Brussel. Sal is een waar paradijs voor rustzoekers, zonnekloppers, maar ook liefhebbers van watersporten! Het eiland heeft zijn naam te danken aan de lagune waar vroeger zout ontgonnen werd. Maar het goudkleurige strand van Santa Maria vormt ongetwijfeld één van de belangrijkste troeven van het eiland! Ontvlucht onze winter en geniet van de zalige warme temperaturen in Kaapverdië aan een miniprijs!

UITSTAPPEN

Ter plaatse kunnen diverse uitstappen geboekt worden.
Hieronder alvast enkele aanraders:
• Eilandtour: Alle trekpleisters van het eiland in 1 dag. Zo ontdek je o.a. de zoutmijnen van Pedra
de Lume, de hoofdstad Espargos en het vissersdorpje Palmeira.
• Catamaran: Een halve dag op zee vertoeven, een echte unieke ervaring.
• Neptunus: Deze boot heeft een bodem in glas waardoor je een kijkje kan nemen in het onderwaterleven van Sal.  Geniet van dit prachtig natuurwonder.
• Quad: Ontdek de duinen en de verlaten stranden van het eiland per quad.

ALL INCLUSIVE

Eten en drinken:
Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, 2 x per week bbq bij het zwembad i.p.v. buffet, 1x per week diner in het à-la-carterestaurant, 1 x per week diner met lokale gerechten aan het zwembad. Snacks van (10.00 u.-11.30 u. en 15.30 u.-17.00 u.), lokale (alcoholische) dranken (9.00 u.-24.00 u.): water, koffie, thee, frisdranken, fruitsappen, grogue (typische drank van ter plaatse), cocktails met grogue en bier, lokale wijnen en sterke dranken.

Geen datums beschikbaar