Singlereis naar Bulgarije

vanaf 8 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 688
Ben je 55 jaar of ouder en wil je graag nieuwe mensen leren kennen terwijl je geniet van een ontspannende vakantie? Trek dan naar Bulgarije en neem deel aan een op maat gemaakt activiteitenprogramma. Een Nederlandstalige reisbegeleider vergezelt je vanaf de lucht- haven in Brussel tot de terugkomst in Brussel.

PROGRAMMA


In Bulgarije logeer je in het 4* hotel Iberostar Sunny Beach, een geanimeerd hotel met een centrale ligging aan het Zonnestrand. In het hotel kan je deelnemen aan activiteiten als zwemmen in één van de 3 zwembaden, aquagym, waterpolo, aerobics, minigolf, muurklimmen, petanque, fitness, relaxen in het wellnesscenter, een live show bekijken, cocktails drinken, deelnemen aan een dansavond, etc. In de omgeving kan je watersporten beoefenen, winkelen, een terrasje doen, deelnemen aan interessante excursies zoals een bezoek aan de ‘Parel van de Zwarte Zee’ Nessebar of andere bezienswaardigheden. De Nederlandstalige reisbegeleider verwelkomt je op de lucht-

haven van Zaventem, organiseert ter plaatse leuke activiteiten exclusief voor de groep zoals een wandeling door  het centrum, een bezoek aan de markt, een petanquetoernooi, een Bulgaarse avond of een interessante excursie en gaat met jou terug mee met de vlucht naar Zaventem. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken en kan je volop amuseren met je nieuwe vrienden en vriendinnen

OPTIONEEL EXCURSIEPAKKET


Maak je graag een uitstap? Bovenop de activiteiten in het hotel kan je, optioneel, ook deelnemen aan 2 excursies.
• Nessebar panoramatour: Nessebar is één van de oudste steden van Europa en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De stad heeft een mooie ligging op een schiereiland aan de Zwarte Zee. De oude huizen imponeren met hun houten dakrand waar ze nog steeds de vis ophangen om te drogen.
(€ 20 pp)
• Sozopol & Ropotamo: daguitstap langs de zuidkust van de Zwarte Zee. Je verkent het Ropotamo natuurpark per boot op de Ropotamo rivier. Nadien bezoek je de stad Sozopol, de oudste stad van Bulgarije aan de Zwarte Zee. Op de terugweg naar Zonnestrand is er nog een tussenstop voorzien om te winkelen of de stad te verkennen. (€ 46 pp, inclusief lunch) 

Geen datums beschikbaar