Verrassingsweekend

snoepreisje vanaf 2 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 309
Valies inpakken en niet weten waar naartoe te reizen. Als dit niet spannend is! In 2020 zullen we u verrassen met een gezellige mix van cultuur en natuur, zelfs onze smaakpapillen zullen we kunnen uittesten. Onze verrassingsreis ‘Destination unknown’ blijft een succesformule om telkens weer naar uit te zien! Reis mee, ontdek en geniet!

Programma

Dag 1

Via de autosnelweg rijden we naar onze bestemming. Bij aankomst worden we ontvangen met koffie/thee en een koek. Daarna worden we opgewacht en staat er een verrassende en interessante wandeling op ons programma. Na het middagmaal is er terug een bezoek voorzien waar we ogen te kort komen. Als afsluiter testen we nog eventjes onze smaakpapillen. Ondertussen zijn we al laat in de namiddag en krijgen jullie nog even de tijd om een terrasje te doen in het leuke stadje.

Dag 2

Na het ontbijt rijden we naar onze volgende bestemming, een wandeling met gids door een middeleeuws dorpje gevolgd door een bezoek dat zeker de moeite waard is. Hier nemen we het middagmaal. Op de terugweg houden we nog even halt in één van de mooiste dorpjes van ??? voor ons laatste bezoek. Nadien mogelijkheid om vrij avondmaal te nemen. De terugkomst is voorzien rond 21 uur.

Geen datums beschikbaar