Lanzarote

Ontdek dit prachtig Canarisch eiland vanaf 8 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 719
Lanzarote is het noordelijkste eiland van de Canarische Eilanden met een geheel eigen karakter, een eiland van cultuur en kunstenaars zoals César Manrique. Maar Lanzarote is ook indrukwekkende landschappen van lava, reuzencactussen, de wijngaarden in La Geria, vele sportmogelijkheden, … Geniet ook van de gezellige badplaatsen aan de witte papagayo zandstranden, de ongerepte stranden & gezellige baaitjes! De moderne badplaats Playa Blanca heeft twee zandstranden met een geleidelijk aflopende zeebodem. Langsheen de promenade vind je een groot aantal winkels, terrasjes, typische restaurants alsook de stijlvolle jachthaven Marina Rubicon. Eén ding is zeker, Lanzarote zal je hart veroveren!

UITSTAPPEN


Onze selectie van uitstapjes:
• Ontdek Lanzarote: De dag begint richting het zuiden met woeste vulkaanlandschappen, de zout-

mijnen van Las Salinas, het prachtige Nationale Park Timanfaya, een rit per dromedaris, een wijnproeverij… In het noorden ontdekken we de vallei van de duizend palmen en de fascinerende 

grot Los Jameos del Agua.
• Zuid-tour: Bezoek aan het Nationale Park Timanfaya, de zoutmijnen van Las Salinas, Los Hervideros, bezoek aan de stad Yaiza en een wijnproeverij in La Geria.

• César Manrique Route: o.a. bezoek aan El Mirador del Rio en de fascinerende grotten ‘Cuevas de los Verdes’ en ‘Jameos del Agua’, heringericht door César Manrique.
• Zondagmorgenmarkt in het typische dorpje Teguise
• Sportmogelijkheden zoals surfen, duiken, mountainbiken, wandelen, ….

ALL INCLUSIVE

Eten en drinken:
ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, afternoon tea (15.00-16.00), snacks (14.00-15.30), ijsjes voor kinderen (15.00-16.00), lokale (alcoholische) dranken (10.30-24.00), water en thee (24.00- 10.30) en dranken in het aquapark. 

Geen datums beschikbaar