Parijs

vanaf 2 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 207
Een tweedaagse Parijs kan iedereen boeien. De stad heeft zo veel te bieden: een rijke historie, ontelbare leuke pleintjes, wereldbekende monumenten en een blik op de toekomst met innovatieve projecten. Dit weekend komt dit alles op een aangenaam tempo aan bod. Beslist word of blijf je na dit weekend een grote fan van de Franse hoofdstad.

Programma

DAG 1

We starten onze citytrip aan het stadhuis van Parijs. Van hieruit start een rustige wandeling langs Centre Pompidou. We passeren het Ile de la Cité met de gehavende Notre Dame en gaan via de Pont Neuf verder richting het Louvre. Les Tuileries en het Musée d’Orsay krijgen ook onze aandacht. Vrije lunch. Na de lunch zetten we met de autocar  onze verkenning verder. Via Saint-Germain-des-Prés komen we bij de Tour  Montparnasse. Het uitzicht van op deze 209 meter hoge toren is weergaloos. Langs de Dôme des Invalides en Pont Alexandre III komen we aan op de Champs-Élysées. Halte aan de Arc de Triomphe. Aankomst in het hotel rond 18 uur. Wie wil kan deze avond nog mee om een typische cabaretvoorstelling bij te wonen bij Place Pigalle  (inschrijving wordt op de bus geregeld ongeveer   € 79 pp).                                                                   

DAG 2

Na ons ontbijt rijden we opnieuw langs les grands boulevards via de Opéra national de Paris en de Madeleinekerk tot aan de Seine. Bij de Eiffeltoren kan u inschepen voor een heerlijke ochtendcruise op de Seine. We zetten onze bustocht verder via Palais de Chaillot, Fondation Louis Vuitton en la Défense. Vrije lunch. Hierna trekken we nog naar Montmartre. De begraafplaats van Montmartre, de Moulin Rouge en de Sacré Coeur mogen niet ontbreken tijdens dit weekend. In de vooravond keren we terug huiswaarts, nog meer in de ban van Parijs dan voorheen.

Vertrekdata:

Prijs Boeking na 28/03/22    
3 september 2022 2 dagen
Prijs € 207,00
Boeking na 28/03/22 € 217,00
   
3 december 2022 2 dagen
Prijs € 216,00
Boeking na 28/03/22 € 226,00