Thailand

vanaf 15 dagen Bekijk prijzen
vanaf € 1.659
Thailand, het land van de glimlach, van cultuur, van ontspanning, van adembenemende natuur, paradijselijke stranden, luxueuze hotels, bruisende steden, kleurrijke markten en tempels, traditionele bergvolkeren, lekkere gastronomie en inwoners die bijzonder gastvrij zijn, én u verwelkomen met open armen. Waar wacht u nog op? Pak uw koffers, reis met ons mee en ontdek het wondermooie Thailand!

Programma

Dag 1

We rijden met de autocar naar Zaventem voor onze vlucht naar Bangkok.

Dag 2

Aankomst in Bangkok waar je wordt opgewacht door onze lokale gids voor de transfer naar het hotel. Rest van de dag vrij. Overnachting in het Century Park hotel****.

Dag 3

Vandaag breng je een bezoek aan de grootste bloemen- en groentenmarkt van de stad, gelegen langs de Chao Phraya-rivier. Vervolgens verken je het schitterende Koninklijk Paleis met de gouden tempels en de Wat Phra Keo. Rest van de dag vrij. Wie wenst, kan deelnemen aan de optionele Chinatown & Klongs Tour (inclusief lunch). Overnachting in het Century Park hotel****.

Dag 4

Vandaag heb je vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen of optioneel deel te nemen aan excurisie naar de
floating market. Overnachting in het Century Park hotel****. 

Dag 5

Met de trein verlaat je de grootstad, richting het platteland. Onderweg naar Mahachai werp je een eerste blik op het traditionele dagelijkse leven. Bij aankomst in Mahachai bezoek aan Thailands grootste vis- en specerijenmarkt.  Verder naar Kanchanaburi voor een bezoek aan de beruchte brug over de rivier de Kwai en het oorlogsmuseum en -kerkhof JEATH. Overnachting in het Felix River Kwai Resort****.

Dag 6

Vandaag maak je op unieke wijze kennis met de Thaise keuken door zelf een Khao Lam dessert te maken. Nadien breng je een bezoek aan Ayutthaya, de imposante voormalige hoofdstad van Siam. De tempels van Wat Phra Sri Samphet en Wat Yai Chai Mongkol liggen temidden van een prachtig groen historisch park. Hier kom je oog in oog te staan met tal van Boeddhabeelden in allerlei formaten. In de namiddag reis je door naar Phitsanulok, waar je over-nacht in Amarin Lagoon Phitsanulok***.

Dag 7

De eerste stop vandaag is het historisch park van Sukhothai, dat vooral beroemd is om zijn indrukwekkende tempels en gebouwen. Via Phayao rijd je naar het noordelijke Chiang Rai, gelegen in het Thaise hoogland. Overnachting in het La Luna Hotel Chiang Rai****. 

Dag 8

Bezoek aan de Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar Thailand, Myanmar en Laos samenkomen. Boottocht op de Mekongrivier langs de oevers van Laos. Overnachting in het La Luna Hotel Chiang Rai****.

Dag 9

Je brengt in de voormiddag een bezoek aan de beroemde Witte Tempel van Wat Rong Khun. Daarna reis je door naar Chiang Mai. Na de middag beklimming van de berg Doi Suthep voor een bezoek aan het indrukwekkende, vergulde tempelcomplex Wat Phrathat Doi Suthep. Na de klim van bijna 300 trappen word je boven beloond met een prachtig uitzicht over de omgeving. Overnachting in het Empress Hotel Chiang Mai****.

Dag 10

In de voormiddag een interessant bezoek aan de bekende lokale ambachtelijke dorpjes waar je een grote ver-scheidenheid aan handwerk en souvenirs kunt bewonderen en kopen. De rest van de dag vrij. Overnachting in het Empress Hotel Chiang Mai****.

Dag 11

Deze morgen heb je de mogelijkheid om optioneel deel te nemen aan een fietstocht doorheen Chiang Mai en de omliggende rijstvelden of om te genieten van de vrije tijd tot je terugkeert naar het station voor de nachttrein. Terwijl de avond valt, glijdt het Thaise platteland aan het raam voorbij. 

Dag 12 

Bij aankomst in het treinstation van Bangkok word je opgewacht voor de transfer naar Hua Hin. Hier kun je nog een paar dagen heerlijk ontspannen en genieten van zon, zee en strand. Overnachting in het Loligo Resort ****.

Dag 13 

Vrije tijd om van het strandverblijf te genieten. Overnachting in het Loligo Resort ****.

Dag 14

Vrije tijd tot je wordt opgehaald voor de transfer terug naar de luchthaven van Bangkok voor de retourvlucht.

Dag 15

Bij aankomst in Brussel wacht onze chauffeur ons op om terug naar huis te keren met een karrenvracht aan herinneringen.

Inbegrepen: 

• Transfer Poperinge - Zaventem - Poperinge
• Nederlandstalige local gids
• Internationale vluchten met Qatar Airways
• Lokaal transport in comfortabele minibus/autocar
(met airconditioning) - nachttrein
• Koninklijk Paleis en tempels van Bangkok
• Oorlogsmuseum en JEATH kerkhof in Kanchanaburi
• Historisch park van Aytthaya
• Historisch park van Sukhothai
• Excursie naar de Gouden Driehoek
• Boottocht op de Mekong
• Bezoek aan de Witte Tempel van Wat Rong Khun
• Bezoek aan de Doi Suthep tempelcomplex
• Alle overnachtingen, 12x ontbijt, 6x middagmaal
Min. 15 en max. 25 personen per groep.
Programma en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Vertrekdata:

Prijs Boeking na 17 feb.    
9 november 2021 15 dagen
Prijs € 1.659,00
Boeking na 17 feb. € 1.699,00
   
23 november 2021 15 dagen
Prijs € 1.659,00
Boeking na 17 feb. € 1.699,00